понеделник, 6 юни 2016 г.

Свещена любов - Дж. Р. Уорд

 КНИГА ШЕСТА ОТ ПОРЕДИЦАТА  „БРАТСТВОТО НА ЧЕРНИЯ КИНЖАЛ“

Рейтинг:

  Шестата книга от Братството за черния кинжал е за Фюри, братът-близнак на моя любим Зейдист. Най-много у него харесвам косата му, която е в три цвята и е просто невероятна! Направо съм влюбена в нея. Харесвам и очите му, жалко само че на Зи са ту жълти, ту черни. Ако той имаше и коса като брат си щеше да е къде, къде по-хубаво, но да приемем, че и така става. Фюри не е лош като цяло, но и той като всички си има своите собствени демони.
  Корицата е много нежна и ми харесва доста. Момичето е много красиво и има нежни черти, а мъжът също не е лош, горе-долу отговаря на представата за Фюри. Интересен ми е медальона му, от който струе светлина.
  За самата книга... е, имаше и нещо, което не ми хареса и то е проблемът на Фюри с наркотиците, смятам, че този червен дим е наркотик. Дори няма да споменавам за хероина, направо се ужасих от това. Недоумявам как толкова очарователен и мил човек като него може да има подобна слабост или недостатък. Честно казано нямах представа за миналото му докато е бил в дома на баща си, мислех че всичко е било направо „цветя и рози“, но явно доста съм грешила...
  Като цяло Фюри е почти пълна противоположност на Зи. Докато Зейдист е лош и опасен, Фюри е по-добрия и външността му е много по-хубава от тази на Зи. Косите и на двамата трябва да са обагрени в няколко цвята - русо, кестеняво и черно. Но най-уникални са жълтите им очи. Най-големият му проблем е, че обвинява себе си заради случилото се с брат му. Това е доста тъжно тъй като той няма вина, но през всичките тези години е виждал страданието на родителите си както и тяхната смърт, за което се чувства виновен без да е така. Точно това е и неговият най-голям проблем, който трябва да преодолее, но няма как да го постигнем сам.
  Кормия е хубава и мила, още в началото смятах, че е напълно подходяща за него. А тази история с примейла.. за нея нямам думи. Аз и не очаквах той да спи с всичките избраници, не го вярвах до последно. Та той, който спазва някакво въздържание да не прави секс, ще спи с цели четиридесет жени! Кормия се открои още от самото начало и не беше част от всичките, тя искаше да бъде единствената за Фюри, а не да го дели със сестрите си.
  Може да се каже, че книгата ми хареса и завършекът бе много хубав.Фюри не заслужава да страда повече заради нещо от миналото и откри правилния човек за себе си. Бела не беше за него, нямаше да се случи същото като с Кормия. Двамата са като създадени един за друг!

Няма коментари:

Публикуване на коментар