събота, 20 май 2017 г.

Prom Night Book Tag


Исках публикация свързана с баловете и се сетих защо да не си потърся таг, тъй като вече съм на такава тематика след като тази година съм абитуриентка. Намерих този и ми допадна като въпроси и съдържание. Взех го от тук: LivingThroughPages. Определено за бала момчетата са много по-улеснени, защото нещата им се ограничават до пръстите на едната ми ръка, а списъка на едно момиче може да е безкраен(само като видиш снимката ми за тага и можеш да изброиш дузина неща).
Като цяло подготовката ми не започна наведнъж, а постепенно като най-напред поръчахме рокли, а после започнахме да снабдяваме останалото: обувки, чантички, грим, прическа, бижута... Определено отиват много средства за това, колкото и в началото да си повтаряш „не искам никакви префърцунени неща; не ми трябва скъпа рокля и т.н.“, в крайна сметка се оказва, че цените са такива, че и да искаш и да не искаш, те просто струват толкова. Въпреки всичко аз се вълнувам, защото ми е трудно да осмисля, че вече завършвам и ще имам бал, всичко е толкова... уау! Но сега да преминем към тага.

1. Книга с корица като цвета на роклята/костюма/вратовръзката ти.

Роклята ми е много светло синя. Държах на такава и такава си взех. Синьото от корицата на Стъкленият трон много ми напомня на роклята ми.


2. Книга, която ти напомня на роклята ти, било то корицата или самата книга.

Определено с корица е по-лесно да се посочи. Но май тази книга ми напомня повече от колкото само една корица.


3. Книга, която ти напомня за твоя бал или каквото мислиш, че ще бъде.

Хм, интересен въпрос. Имам точно една определена книга наум, но няма да изпадам в подробности защо.


4. Книга, която можеш да “пъхнеш“ в клъч или малка чантичката

Реално погледнато, нито една книга не може да се побере в една такава чантичка. По-скоро този въпрос е изпълнен с голяма доза въображение, защото не виждам как можеш да събереш повече от телефон, червило, огледалце и навярно носни кърпички(особено ако имаш голям телефон като моя). Пък и книга точно в този момент... не ми се фантазира, че ще си сложа книга в клъча, защото няма да го направя.

5. Ако можеше да бъдеш всеки герой от книга за бала си, то кой би избрал/ла.

Искам Селена Сардотиен. Тя има уникален вкус към дрехи и луксозен живот, пък и си пада по такива неща. Мисля, че би ми било страшно приятно да бъда нея пък и още в първата книга тя беше на едно кралско тържество и имаше една разкошна рокля! Както и косата ѝ... Наистина искам нея.

6. Книга, която би искал/ла да си прочел/ла преди бала. Или книга, която мислиш, че би била полезна да прочетеш преди бала.


Смятам да се придържа към първата част на въпроса. Ще ми се да имах време да прочета Империя на бури, просто защото искам да я прочета след като я имам както и да имам поне още едно ревю за май, не заради друго. Но като гледам май няма да ми се сбъдне желанието.

 7. Ако можеше да избереш всеки герой от книга да те придружава на бала, то кой би избрал/ла.

О, много интересен въпрос. И много труден де. Колебая се между много сексапилен и добър или едно истински секси лошо момче. Определено фаворити са ми Рисанд, Джейс Херондейл и Уил Херондейл. Мога да посоча и още, но с това само ще затрудня избора си. Обаче по-скоро клоня към Рисанд, защото преди това си избрах и Селена и някак той ми се струва правилния избор.

Този таг много ми хареса. Идеален за малко преход само към тези неща особено с тези матури сега... Добре е човек да се поразсее и да превключи на друга вълна.

Искам да видя няколко различни отговори затова ще тагна Юли(тъй като нейния бал предстои), Ралица(твоя отдавна е минал, но ми е любопитно какво е било тогава, за разлика от сега) и който друг желае да го направи, ще ми е интересно да видя отговорите на всички!

2 коментара:

  1. До скоро и аз си мислех, че не мога да прибера книга в нещо по-малко от кожената ми раница, но ето, че днес успях. Когато има желание, има и начин, а нестандартният размет на Animal Farm ми позволява да си я нося дори в задния джоб на дънките xDD

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Страхотно. :д Е, аз лично няма да се опитам да побера, която и да е книга в клъча си. хд

      Изтриване