петък, 29 май 2015 г.

The Literary Dinner Party Tag

Реших да направя този таг понеже Юли ме е тагнала още преди няколко седмици, но нямах време да го направя. Прецених, че сега е най-подходящия момент докато не съм толкова заета с други неща, защото съм се нагърбила с четене на 7 книги за предстоящата седмица-седмица и половина, а след това да пиша следващата си история. И така, ето какво представлява този таг.
В този таг вие сте домакин на вечерно парти. Можете да поканите всеки герой, който пожелаете, но има 10 различни категории, които трябва да изпълните и уловката е, че има място само за 11 човека:

1. Герой, който може да готви/обича да готви.

Наистина не си спомням от книгите, които съм чела някой да е готвил. Поне не и от мъжките персонажи, не че от женските са, но.. Единствената, за която се сещам е Елена, седма книга на Братството на Черния Кинжал - Отмъстена любов. Помня, че тя приготвяше всичко за баща си и следователно може да готви.

2. Герой, който има парите, за да спонсорира партито.

Най-яркия пример, за който се сещам е Рот, вампирския крал. Той има най-много средства, за да “спонсорира“ партито. Определено той е властна фигура и не бива да му се противоречи, затова може би ще се впише малко по-трудно, но не мисля, че това е чак толкова фатално.

3. Герой, който може да направи сцена.
Бъч от Братството, той рядко си затваря устата за каквото и да е, неслучайно казва всичко, което мисли дори пред Скрайб Върджин, така че за тази роля е перфектен.

4. Герой, който е забавен.

Тук се колебая между двама - Вишъс и Рейдж(Братството на Черния Кинжал), защото в комбинация те двамата са просто ненадминати! Но може би Рейдж, защото сам пак си е забавен, а Вишъс е доста по-дръпнат от него.

5. Герой, който е много социален/популярен. 

Това е лесно, Оливия от Бевълстоук е любимата дебютантка за всички мъже в цял Лондон, следователно е и популярна, и социална.

6. Един злодей.

Не мога да се сетя за злодей. Ако броим Аспен(Изборът) за такъв, то тогава е той.

7. Двойка- не е нужно да е романтична.

Мери и Бела(Браството на Черния Кинжал), те са приятелки, а и двете ми харесват.

8. Един герой/героиня.

О, Уил Пайпър. Той винаги успява да спаси положението, а и защо да нямаме под ръка един бивш агент на ФБР?

9. Един недооценен герой.

Ласитър, този ангел не е особено харесван от никой от Братството, но е забавен и ще вмъкне доста настроение.

10. Един герой по ваш избор.
 Избирам Гуен от Скъпоценни камъни, защото ми харесва като героиня и би ми било интересно да срещна точно нея.

11. Тагвам:  Кой ще се присъедини към вечерното парти със свои собствени гости?

Няма коментари:

Публикуване на коментар