петък, 1 май 2015 г.

Book Combo Tag

Бях тагната от Юли и сега ще направя първият си таг, за което съм ужасно ентусиазирана.

1.Кои двама автори бихте искали да обединят авторските си умения в една обща книга? 

Смятам, че Дж. Р. Уорд и Джина Шоуолтър биха били добър екип. Дж. Р. Уорд с нейния уникален увлекателен стил на писане заедно с Джина, две авторки, които са бестселър авторки на Ню Йорк Таймс, ще са страхотен екип.

2.Коя е любимата ви съвместна работа между автори?

Честно казано до сега не съм чела нито една книга, която да е между двама автори. Предпочитам тези, които са си от един, все пак аз съм си и вълк-единак.

3.Ако можехте да комбинирате две истории и да ги направите на една обща книга, кои щяха да бъдат те и какво щеше да стане заглавието им?

Може би бих комбинирала Братството на Черния кинжал и Лордовете на Подземния свят. Вампирите от Братството ще бъдат страхотно допълнение към Лордовете, като не забравяме и прекрасно описаните интимни сцени, в поредицата, които ще завършат воините с демоните съвършено.

 4.Кои двама герои от различни книги, бихте събрали заедно?

 В началото докато четях Лордовете си мислех какво ли ще е ако Парис, с демона на Разврата, който спи с толкова много жени, и Рейдж от Братството, който пак спи с много жени, но не защото му се налага, за разлика от Парис. Преди и двамата да си намереха любими определено имаха доста общи неща и какво да си кажат.

5. Кои два свята от различни книги, бихте искали да видите заедно в един епичен свят? 

Определено епохата на Бевълстоук, около XIX, но нямам нищо против и XVIII век, заедно със Скъпоценните къмъни и пътуващите във времето. Би било интересно да видя как ще живеят точно в това време и то с онзи зъл граф Сен Жермен. А и леките любовни истории на Джулия Куин ще разведряват обстановката.

6.Коя поредица ще се радвате да видите събрана в една книга?

Уоу, тази книга ще си е дооста дебеличка имайки в предвид отделните книги от по колко страници са... Говоря за Братството, но това си е практически невъзможно. Убедена съм, че броят им би надвишил 2 000, и то със сигурност. Няма как да посоча, които и да е книги, защото всички са дълги и в комбинация става нещо огромно.

7. Кой тагвате?

Честно казано, не познавам нито един блогър, освен Юли и това ми е най-трудния въпрос. Сещам се единствено за Ники, не смятам за много редно да тагвам други хора, които не познавам, така де, може да не искат.

Няма коментари:

Публикуване на коментар