неделя, 28 август 2016 г.

My Fictional Bookish Girl Squad


Видях този таг от Юли преди време и много исках да го направя. От своя страна тагвам Bloodyrosered’s Blog и Queen Sunny и ми е интересно да разбера как ще изглежда техния girl squad.

1. Героиня, която ще те накара да излезеш навън, когато нямаш настроение.

 Изабел Лайтууд от Реликвите на смъртните, мисля че тя ще ме накара да изляза по един или друг начин. Мисля, че тя би била идеалната компания в такива ситуации.

2. Героиня, която ще е до теб в трудните ти моменти.

 Наистина съм чела немалко книги и в главата ми е доста объркано. Може би Тамара от Магистериум или Анабет Чейс от Пърси Джаксън. Тези двете ми се въртят в главата, двете имат сходни роли и не знам, равносилни са ми затова не мога да избера между тях.

3. Героиня, на която можеш да довериш проблемите си и която винаги е готова да те изслуша.

  Не знам защо се сетих за Бет от Братството на черния кинжал. Мисля, че тя е доста позитивен човек и някак... да, мисля, че тя би била идеалния слушател.

4. Героиня, която ще ти помага, когато се местиш.

И аз като Юли съм на мнение, че ако се местя ще ми трябва някой силен. Селена Сардотиен(Стъкленият трон) е силна героиня и обича да обзавежда. Ще е идеално да съм с нея.

5. Героиня, с която можеш да клюкарстваш.

Оливия от Бевълстоук. Няма по-подходящ човек от нея за клюкарстване. С нея може винаги да ми е забавно и тя е страхотна компания.

6. Героиня, с която да отидеш на почивка.

Изкушавам се и аз да посоча Ана от Гондолата на времето, но може и Гуен от Скъпоценни камъни, защото и двете са времепътешественички все пак, а може да ме вземат на някое от техните „пътешествия“ все пак.

7. Героиня, с която ще ти е удобно дори и да не си говорите през цялото време.

Клеъри от Реликвите на смъртните. Много я харесвам като героиня, тя е творческа личност и може да си рисува и аз да я наблюдавам или и да правя нещо като нея, но тишината с човек, с който ми е приятно за мен никога не е неловка.

8. Героиня, която винаги е готова за нови приключения.

Нина Уайлд, готова или не, те просто винаги я застигат. А пък съпругът ѝ, Еди Чейс, е просто... УНИКАЛЕН. Би ме заболял коремът от смях ако трябва да съм в компанията на тях двамата. Няма други като тях и просто нямам търпение Ибис да издадат следващата книга от поредицата!

9. Героиня, която ще излъже в напрегнат момент само, за да те спаси.

 Мисля, че Бритни от Перфектна химия, защото тя пази дълго време връзката си с Алекс тайна и бе излъгала за добро. Или пък Америка Сингър(Изборът), която може би наистина би излъгала, за да ме защити.

10. Героиня, която ще ти помага да учиш.

Мисля, че Мери отново от Братството на черния кинжал, е идеална за целта. Тя е работила с деца с физически увреждания и е много търпелива и се справя добре. Помогна на Зи, значи тя би била перфектния учител.

1 коментар: