сряда, 29 април 2015 г.

Ухание на мрак - Марго Бъруин

Рейтинг:

   Определено през последната седмица никак не си губих времето, цели четири книги, но може и повече ако бях по-свободна.
  Няма да отрека, че имах по-различни очаквания за тази книга когато прочетох резюмето. Видях я още миналото лято, но понеже не ме спонсорират за книги, нашите са твърде скептични на тази тема, и аз сама тайно си спестявам за някоя и друга книга. Тази не си я купих, защото просто нямах нужното за нея, но когато я видях в един безплатен сайт за електронни книги веднага си я изтеглих.
  Корицата е неоспоримо страхотна и това най-напред грабва окото. Но самата история бе твърде кратка и не чак толкова удовлетворяваща.
  Краят можеше да е по-добър, а сцените на секс - по-качествени. Всъщност те изобщо не са описвани и да знам, че това не е някакво порно, но ми бе твърде сухо написано. Не е като Братството където, ъгхм, еротиката е на ниво.
  Харесвам това мистериозно нещо, по-точно ухание, у Еванджелин, което привлича всички. Това я прави различна и интересна. С тази книга интересът ми към Ню Орлиънс се запали повече. Знаех за разните вуду-магии и такива неща, които практикуват хората там както и за странните им влечения от преди, най-вече от филма на дисни „Принцесата и жабокът“. Само че чрез самата книга се запалих по таро картите и са ми изключително интересни. Планирам в най-близко бъдеще да се сдобия със собствена колода карти, която по най-голяма вероятност ще е собственоръчно направена и наистина се надявам да ми се получи.
  Книгата е лека, малка и въобще ако някой иска да убие времето с нея може да я прочете.

Няма коментари:

Публикуване на коментар